De Procescartograaf zoekt versterking!

De Procescartograaf ® zoekt versterking om groeistuipen op te vangen!

Mijn missie is om een mooi team procescartografen* te realiseren.

Het kan zijn dat jij de huisanimator wordt van De Procescartograaf, of juist de grafische opdrachten zoals infographics verzorgt. Maar misschien ben jij wel de illustrator, striptekenaar of sketchnoter die het fantastisch vindt om op locatie mee te tekenen bij o.a. vergaderingen en evenementen.

Nu doe ik veelal alles zelf en dat is handig als je een duizendpoot bent. Maar duizendpoten hebben ook poten nodig om op te blijven staan. Dus voel je je aangesproken en ben je zeker van je eigen potentie om De Procescartograaf te versterken, neem contact op via info@deprocescartograaf.nl!

Ik ben op zoek naar veelzijdige freelancers (illustrator, animator,  graphic recorder) om fysiek de studio van De Procescartograaf in Zutphen mee te delen. Hierdoor blijven de lijnen kort en is de gezelligheid en inspiratie optimaal. Je moet dus wel in de gelegenheid zijn om je eigen computer/laptop met adobe CC mee te kunnen nemen.

*Een Procescartograaf is een creatieve geest die snel en doeltreffend processen, gesprekken en workflows creatief in kaart kan brengen. Dit kan bijvoorbeeld door animatie, infographics, een verhelderende illustratie die droge tekst leesbaar maakt, of door live mee te tekenen bij bijeenkomsten.
[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]