dit is de Procescartograaf

Hoi, ik ben Lisette Platjouw.

Tien jaar geleden richtte ik de Procescartograaf op om organisaties te helpen droge kost behapbaar te maken. Als geboren afvrager hou ik van mijmeren, vragen stellen, diepte zoeken en lichtjes schijnen. Door mijn drang naar overzicht breng ik graag structuur aan, schep ik orde in chaos. En ik hou van tekenen. Dat blijkt een lekkere combi!

 

Ik zie beeldende verhalen achter elk team en zijn vraagstuk. Samen met mijn opdrachtgevers haal ik die verhalen graag naar boven om deze om te zetten in pakkende story visuals.

Onder het label ‘de Procescartograaf’ werk ik graag samen met de volgende partners.
Abe
Abe Borst
illustrator, strip tekenaar, graphic recorder, tekendocent
Malou
Malou Beuving
illustrator en animator
rachel
Rachel Kremer
ontwerper, illustrator, animator
merel
Merel van Lamoen
illustrator
lisa_400
Lisa Abdel Alim
graphic recorder, graphic facilitator, visueel meedenker, illustrator, industrial designer
hester
Hester van de Grift
illustrator